Volgende >>


Koersbalspeelmat 8x2 meter


Koersbalspeelmat 8x2 meter


Met veiligheids- & antikrullat

Artikelcode: 515508-SVTLichtgewicht speelmat van 8 x 2 meter voor het spelen van het Koersbalspel. De speelmat is standaard voorzien van 1 afneembare veiligheids-& antikrullat aan één zijde van de kopse kant van de mat en wordt met opberghoes geleverd.

De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Door de afneembare anti-krullat is de speelmat sneller klaar voor gebruik. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij gemonteerde veiligheids- & antikrullatten is het niet meer mogelijk om aan de speelzijde van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold!


Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires