Goed om te wetenAlgemeen

Ons werkgebied
Koersbalspel.nl is leverancier van koersbal- en Kurlingmaterialen.
Koersbalspel.nl levert aan (Zorg)instellingen, Welzijnsorganisaties, Stichtingen en Verenigingen in Nederland en Belgiè. Bij Koersbalspel.nl is uw opdracht in goede handen.

Klantenservice, levering, herroeppingsrecht, kosten

Klantenservice
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00 uur en 17.30 uur: 0575-516833. U kunt uw vragen ook stellen via een e-mailbericht aan: bestelling@koersbalspel.nl

Levering, levertijden
Levering geschiedt voor zover mogelijk uit voorraad. Voorraad goederen worden vanzelfsprekend zo soedig mogelijk verzonden. Bij producten, die niet binnen een termijn van 30 dagen geleverd kunnen worden, informeren wij u direct nadat wij uw bestelling hebben ontvangen.

Herroepingsrecht bij levering van producten
Het herroepingsrecht is niet van toepassing in geval besteld werd ten behoeve van  o.a. (Zorg) instelling, Vereniging, Stichting of Welzijnsorganisatie.

Omruilen
Ingeval er sprake is van omruilen van een product, dan worden de meer- en minderkosten verrekend. Tevens wordt in rekening gebracht een toeslag voor verzendkosten voor het opnieuw toezenden van het door ons om te ruilen product. In geval van omruiling komen dus de kosten voor het retourneren en opnieuw toezenden altijd voor uw rekening.

Uitsluiting van omruilen
die tot stand zijn gebracht overeenkomstig uw specificaties,
die duidelijk persoonlijk van aard zijn,
die vallen onder de categorie hygiëne,
die, waarvan de sealverpakking c.q. verzegeling is verbroken.

Afleveringen in Nederland en Belgiè

Pakketdienst en Eigen Vervoer
Wij versturen goederen met een pakketdienst of leveren af met Eigen Vervoersdienst. Indien u niet thuis of op de aangegeven locatie bent, dan kan in voorkomende gevallen het pakket/bestelling bijvoorbeeld bij de buren worden afgeleverd. Er moet worden getekend voor ontvangst van het pakket.  Uw bijdrage in de verzendkosten: € 12,05 inclusief btw en ingeval van VT of SVT codes € 18,15 resp. € 42,35.

Wilt u de Algemene Voorwaarden inzien of afdrukken, klik dan hier

01-01-2024