Volgende >>


Koersbalset compleet 8x2 meter


Koersbalset compleet 8x2 meter


met bruine en gele koersballen

Artikelcode: 515500-SVTDe complete Koersbalset bestaat uit een koffer met daarin een meetlint, kleine witte bal (de jack) 4 zwarte en 4 gele ballen ( afzonderlijk gemerkt met gekleurde cirkels) een handleiding, een opberghoes en een sterke lichtgewicht koersbalspeelmat 8 x 2 meter, welke is voorzien van veiligheids- & antikrullaten aan beide speelzijden van de mat.

De speelmat met groene toplaag, aan de onderzijde voorzien van een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij gemonteerde veiligheids- & antikrullatten is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold !